Persondatapolitik

Hende’s Auto’ politik for behandling af personlige oplysninger afgivet ved brug af www.hendesauto.dk

Formål:


På vores hjemmeside www.hendesauto.dk tilbyder vi en service, der forudsætter, at du indtaster bestemte personlige oplysninger i en webformular (som fx din adresse, telefonnummer, e-mail adresse)
Disse oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med lov om behandling af personoplysninger og Datatilsynets anbefalede retningslinjer, samt vores generelle forretningsbetingelser.
Oplysningerne bliver udelukkende benyttet til at imødekomme dine henvendelser og forespørgsler og yde den bedste service til dig som kunde og forbruger. Vi beder dig ikke om flere oplysninger end hvad formålet tilsiger.
Enhver form for håndtering af dine personoplysninger er beskyttet ved lov. Det gælder bl.a. indsamling, registrering, brug, videregivelse, blokering og sletning.

Dataansvarlige

Hendes Auto
Køgevej 19, 4653 Karise

Retten til indsigt og rettelse

Du har som registreret i vort datasystem til enhver tid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger HH Revision ApS har registreret om dig. Denne ret er lovbestemt og følger af Lov om behandling af personoplysninger.
Du kan endvidere kræve, at registrerede ukorrekte oplysninger om dig bliver rettet eller slettet.
Henvendelse af denne art skal ske til:
Hendes Auto, Køgevej 19, 4653 Karise – e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan altid tilbagekalde et samtykke, dette vil dog betyde, at vi derefter ikke vil være i stand til at yde dig en konkret service.

Sletning

Tidligere kunders data slettes 5 år efter kundeforholdets ophør, dog ikke før eventuelle verserende sager og/eller formueretlige krav er afsluttede/forældede.

Klage

Du har ret til at klage til www.datatilsynet.dk